Seafolly

 

Seafolly Australia grundades 1975 och är ett av Australiens största märken inom badkläder och accessoarer. De är representerade i hela världen, från norr till söder och finns i såväl varuhus som boutiquer. Huvudkontoret ligger i Melbourne och företaget ägs idag av LVMH.

Seafolly erbjuder en lekfull, trendriktigt och innovativ blandning av bikini, baddräkter, ”lifestyle”- kläder och accessoarer med allt från strandväskor, skor till badhanddukar och härligt yviga hattar. Allt du kan tänkas behöva för en dag på stranden.

Djärva mönster, en vågad blandning av material och starka färger speglar Seafollys filosofi. Lågt skurna bikinitrosor eller höga, små med knyt eller en klassisk boxershorts, en liten trekant, en push-up, bandeau eller kanske helkupa upp till F? 

Seafollys designers och all deras personal med familjer spenderar oräkneliga timmar med Seafollys produkter både i sol och bad för att kunna kritisera och förbättra varje enskild produkt: ”Vi är våra egna bästa kunder och våra tuffaste kritiker”. De säger att nyskapande och moderiktiga produkter med högkvalité är lika viktiga för dem privat som för deras kunder.

Välkommen att ”Live Life with Seafolly”

www.seafolly.com 

Seafolly Broome Book 2017